Sponzoring

PORGMUN je nezisková akce, kterou pořádají studenti obou pražských PORGů. Vaše podpora nám pomůže uspořádat prestižní kulturní událost pro studenty z ČR i ze světa a naplnit ji zajímavým vzdělávacím programem. O Vaší pomoc žádáme především v následujících oblastech:

Finanční podpora

Naší konferenci mohou znatelně pomoci finanční dary od jedinců i firem. Pokud máte zájem finančně podpořit PORGMUN, prosím vyplňte darovací smlouvu přiloženou níže. Všechny dárce uvedeme na webových stránkách. Pokud PORGMUN podpoří Vaše firma darem alespoň 4 000 Kč, uvedeme ji jako sponzora, vytiskneme její logo na naše tiskové materiály a budeme ji propagovat ve slideshow na úvodní ceremonii konference.

Darovací smlouva

Pokud byste naši akci rádi finančně podpořili, níže jsou ke stažení darovací smlouvy pro firmy i pro fyzické osoby. Smlouvu prosím zašlete nebo doneste do úřadu školy Nový PORG nebo PORG Libeň. Prosím dodejte smlouvu ve dvou vyplněných originálech.


Darovací smlouva firma
Darovací smlouva fyzická osoba

Materiální podpora

Kromě finanční podpory velice uvítáme i jakoukoliv podporu formou materiálů a služeb. Níže naleznete seznam nejdůležitějších položek. Prosím, pokud jste ochotni některou poskytnout, neváhejte se nám ozvat na e-mailu secretariat@porgmun.cz, nebo na tel. 607 533 585.


Kancelářské potřeby: Sháníme kancelářské potřeby jako propisovací tužky, bloky papíru, klíčenky na krk, látkové tašky a jiné materiály. Budeme vděční i za kusy s reklamním nebo jiným potiskem.

Stravování: Ačkoliv PORG poskytuje stravování na místě konference, naši účastníci zcela určitě ocení širší nabídku občerstvení jak na místě, tak během zahajovací ceremonie.

Tisk: Jednou z nejnákladnějších položek v rozpočtu konference je tisk informačních a propagačních materiálů.



Doprava: Hledáme poskytovatele služeb týkajících se přepravy účastníků v průběhu konference. Pokud jste ochotní takovou službu nabídnout, případně máte kontakty na cenově výhodnou a ověřenou službu, prosím, ozvěte se nám.